Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Американці з Ford оновили модель Edge ST

На цьогорічному Detroit Motor Show відбулася презентація фейсліфтінгової модифікації Ford Edge ST, яка крім зовнішніх змін отримала більш потужний двигун та незначні доопрацювання інтер'єру. Перші покупці отримають оновлений кроссовер не раніше квітня цього року. Очікується, що новачок подорожчає відносно попередника не більше ніж на 2%. Отже, придбати Ford Edge ST 2018 модельного року можна буде маючи в активі як мінімум 28 тисяч євро.

Першою ознакою рестайлінгу середньорозмірного кроссовера під назвою Edge є абревіатура ST, що натякає на спортивні амбіції новачка. Підтвердження цього можна побачити під капотом автомобіля, де встановлено 2,7-літровий 6-циліндровий турбодвигун потужністю 335 к.с. та 515 Нм крутного моменту. В парі із цим мотором агрегатується 8-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей. Також, на кроссовері присутній повний привід, який має реалізувати потужність бензинового двигуна з максимальною ефективністю. Середня витрата пального заявлена на рівні 9 літрів на кожні 100 км пробігу.

Серед усих хитрощів, направлених на підвищення продуктивності Edge ST, можна виділити нові налаштування підвіски, посилення реакції на роботу дросельної засувки, функцію гальмування за допомогою коробки перемикання швидкостей. Візуально версія ST виділяється 21-дюймовими легкосплавними дисками, глибшими переднім та заднім бамперами та двома патрубками вихлопної системами.

В середині кросовера панує приємна атмосфера, яка підкріплена якісним оздобленням та непоганою ергономікою. Навіть у базових версіях відчувається вплив преміальних матеріалів та довжелезного переліку стандартного оснащення. Дизайн передньої панелі не змінився, водночас інформаційно-розважальна система отримала удосконалення інтерфейсу.

На борту Ford Edge ST з' явилися додаткові системи безпеки, адаптивний круїз-контроль, камера кругового огляду та система автоматичного паркування та контроля за дорожньою розміткою. В порівнянні з конкурентами, оновлений Edge ST коштує на 5-10% меньше, а завдяки покращеним технічним характеристикам пропонує відчутну перевагу у динаміці та керованості...  

 

31.01.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Американці з Ford оновили модель Edge ST

Політика конфіденційності